Krydstogter med Bella Vista

Velkommen til Bella Vistas verden af krydstogter. Nederst på siden vil du finde vores bedste og nøje udvalgte krydstogter på verdenshavene. Ønsker du selv at søge netop dit krydstogt blandt uendeligt mange muligheder, kan du også bruge knappen og gå til søgemaskinen.

Søg krydstogt

Drømmer du om at tage på et krydstogt?

Et krydstogt er en helt særlig begivenhedsrig rejseform, hvor du oplever at gå til køjs i én havn for at vågne op i en ny - måske i et nyt land. På et krydstogt er dit ”hotel” på farten, oftest når du sover. Derfor oplever du en masse forskellige byer, områder, ja, endda lande fra dit skib – alt imens du nyder skibets eksklusive faciliteter.

Gourmet restauranter ombord

Ombord bliver du forkælet med gourmet mad, der kan måle sig med maden på gourmet restauranter herhjemme. Du finder både niche restauranter og elegante større restauranter på alle krydstogtskibe.

Fantastisk underholdning

På et krydstogt nyder du underholdning på bedste Las Vegas manér med komikere, shows, musik og dans. Der er nok at vælge mellem ombord på skibet. Mange krydstogter tilbyder nye shows hver aften og strækker sig gerne langt for, at gæsterne er underholdt hver dag. Når du først er ombord på skibet, bliver der som regel uddelt brochurer med ugens programmer.

Shopping på skibet og destinationen

Når du tager på krydstogt, vil der altid være fabelagtige shopping-muligheder ombord. På grund af skibets placering i internationalt farvand er der gode tilbud på eksklusive varer sammenlignet med priserne i Danmark. Der er også rig mulighed for at shoppe i kystbyer og hovedstæder, hvor skibet ellers lægger til.

Udvalgte luksuskrydstogter