Windstar Cruises

En rejseoplevelse 180 grader fra det normale

Krydstogter ombord på et af Windstar Cruises 6 Deluxe yachts kan sammenlignes med at bo på et boutique hotel, bare på havet og med ikke kun én, men en hel perlerække af destinationer som bare venter på at blive udforsket.

Skibene er af en mindre størrelse end normale krydstogtskibe, og derfor vil krydstogtoplevelsen også have en anden og mere privat karakter. Nyd prisvindende service, innovativ gastronomi og at blive forkælet af personale, som kender dit navn og dine præferencer. Og glæd dig til at anløbe de mindre tilgængelige havne, at slappe af på en skjult paradisstrand og ikke mindst til at skabe minder for livet langt væk fra turistmasserne. Windstar Cruises er for livsnydere, som ikke blot ønsker at se verden, men også komme tæt nok på til at opleve den.

Se krydstogter med rederiet

Yachtstyle cruising

Windstar Cruises er for rejsende, der ønsker en individuel service uden ventetid og lange køer, hvor antallet af medrejsende er af en behagelig størrelse.

På Windstar Cruises bliver du altid behandlet individuelt og aldrig som del af en større gruppe.

På grund af skibenes størrelse anløbes de mindste og smukkeste destinationer verden over. Og serviceniveauet er, ligesom den gastronomiske oplevelse, helt i top.

Wind Yachts

Windstar Cruises har som et af de få rederier muligheden for at tilbyde en noget anderledes krydstogtoplevelse. Flåden tilbyder nemlig sejladser med de 3 sejlskibe, Wind Surf, Wind Star og Wind Spirit. På et krydstogt med sejlskib vil du hurtigt opleve at alting foregår i et helt andet og nedsat tempo. Glæd dig til at sidde på teakdækket og nyde fornemmelsen af at glide gennem havet, drevet fremad af vindkraft og de bølgende sejl foroven. Windstar Cruises sejlskibe har kun mellem 74-154 suiter og kahytter ombord og dermed kun plads til mellem 148-310 gæster ad gangen.

Star Yachts & Star Plus Initiative

Windstar Cruises har 3 mega yachts: Star Breeze, Star Legend og Star Pride. I løbet af 2020/21 er foregået en gennemgribende renovering og redesign af dem alle, så de fremstår helt nye, men med samme stemning og samme fordele ved at rejse med et skib i yacht størrelse. Efter renoveringen har skibene hver 156 suiter og plads til blot 312 gæster ad gangen.

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev