Swan Hellenic Cruises

Ekspeditioner og oplevelser ud over alle grænser

Drømmer du om at sejle på ekspeditioner langt fra den slagne vej og store sejlrende, og vil du samtidig nyde moderne design, luksus og 5-stjernet personlig service, så oplev en ekspedition med Swan Hellenic Cruises.

Se krydstogter med rederiet

 

Ekspeditioner og krydstogter til unikke rejsemål

Med Swan Hellenic Cruises kan du tage på krydstogter og ekspeditioner til Nordpolen og Sydpolen, Falklands Øerne, Alaska, Island, Jan Mayen, Svalbard og Grønland. Mod øst venter f.eks. Aleuterne, Det Okhotske Hav, Beringshavet og Japan. Søger du mere varme, så sæt kurs mod Papua Ny Guinea, Ny Caledonien, Vanuatu og Solomon Øerne. Og hvorfor ikke New Zealand? Skal det være lidt tættere på Danmark, kan du opleve England, Skotland og Frankrig. Det store ekspeditionsteam er sammensat af professionelle eksperter med stor viden om natur, dyreliv og kultur.

Nye ekspeditionsskibe

I juli 2022 får Swan Hellenic Cruises tonye ekspeditionsskibe, SH Vega og SH Minerva, der indrettes med udsøgt luksus og samtidig er forstærket til issejlads. Nydelse og eventyr går nemlig hånd i hånd hos Swan Hellenic Cruises. Designet er skandinavisk med de bedste materialer, så begge skibe vil kunne tilfredsstille verdens mest kræsne og nysgerrige globetrottere. De små sofistikerede skibe får uspoleret udsigt fra de mange saloner, restauranter og kahytter. Selv fra skibenes sauna kan du nyde udsigten. Atmosfæren er afslappet med nedtonet elegance, og Swan Hellenic Cruises er garant for unikke oplevelser og top gastronomi.

Rejsebrev fra ekspedition med Swan Hellenic Vega

Claus har indtaget Islands fjorde i gummibåd. Set springende delfiner fra balkonen. Vandret til søpapegøjer. Krydset polarcirklen. Sejlet blandt isbjerge. Og stået i svolvdampe ved boblende mudder. Men mest af alt har han nydt ekspeditionsskibet Swan Hellenic Vega. Claus var totalt solgt i samme øjeblik, han gik om bord. Tag med på hans rejse rundt om Island.

Se rejsebrev: Jeg er blevet forelsket i en svane

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev