Maldiverne Koralrev personer i båd Oppefra

Eksklusive rejser til Det Indiske Ocean

Eksklusive rejser til Det Indiske Ocean

Livet leves let og langsomt i Det Indiske Ocean. Det er det bedste sted i verden at komme helt ned i gear i palmernes svalende skygge og til lyden af bølgernes dovne skvulp mod stranden.

I Det Indiske Ocean venter nogle af verdens bedste dykker- og snorkelsteder og mulighed for at møde mange fantastiske skabninger under havets overflade: Havskildpadder, delfiner, enorme djævlerokker og hvalhajer og tusindvis af farverige tropefisk. Især Seychellerne og Maldiverne er oplagte destinationer, hvis det er livet under vand, som frister dig.

På Mauritius finder du til gengæld et varieret udvalg af vandsport, fx surfing, sejlads og dybhavsfiskeri og på land et charmerende, multikulturelt samfund.

Det Indiske Ocean rummer rejsemål, som er oplagte til både bryllupsrejsen eller familieferien. Bella Vista By Profil Rejser har udvalgt de bedste hoteller og resorts. Skriv eller ring til os, hvis du drømmer om en ferie i et tropisk paradis i Det Indiske Ocean.

Eksklusive rejser til Maldiverne

Se Eksklusive rejser til Maldiverne

Eksklusive rejser til Mauritius

Se Eksklusive rejser til Mauritius

Eksklusive rejser til Seychellerne

Se Eksklusive rejser til Seychellerne
Maldiverne Como Maalifushi Water Villa

Send en forespørgsel

Skræddersyede rejser er vores speciale – og her har du mulighed for at fortælle os om dine rejseønsker og -planer. Med udgangspunkt i dine ønsker og sans for detaljen designer vi rejser, så de passer til netop dig. Du får rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord: Vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev