Afrika Kenya Savanne

Eksklusive rejser til Kenya

Kenya – Safari og strande i verdensklasse

Fra løvens brøl på savannen til lyden af Det Indiske Oceans blå bølger. Kenya er en oplevelse for livet. Som safari eller strandferie - måske en kombination - vil Kenyas skønhed og landskaber indprente sig i din hukommelse. Indtil du kommer igen. For safariens adrenalinfyldte eventyr og strandenes lyksaligheder er vanedannende.  

Vores favorit camps, lodges og hoteller i Kenya

Safari i Hemmingways fodspor

Få har som Ernest Hemmingway formået at indkapsle det fængslende, uforudsigelige eventyr, der venter dig på safari. Især i Kenyas uendelige vidder, hvor hvert sving og hvert hjørne afslører nye dele af savannes fascinerende liv. Med Bella Vista får du også adgang til safari i private reservater, hvor du frit følger dyrenes spor ud i vildmarken. Ønsker du de største naturoplevelser anbefaler vi særligt Masai Mara under The Big Migration (juli-november), hvor millioner af zebraer, bøfler, gazeller og antiloper bevæger sig fra Serengeti-sletten til Masai Maras frodige græs.

Håndplukkede lodges og camps

Bella Vista By Profil Rejser samarbejder udelukkende med de bedste lodges og hoteller i Kenya. Forvent kun en oplevelse af førsteklasses service, faciliteter og gastronomi. Selvfølgelig med det forbehold at du befinder dig midt i den vilde ødemark. Men det gør ikke oplevelsen mindre. Tværtimod.

Din rejse skræddersyes

Som en safari er hver en rejsende forskellig. Derfor skræddersyes din rejse til Kenya efter dine ønsker og drømme. Ønsker du mon at følge solens bevægelser over savannens liv med luftballon, at komme helt tæt på dyrelivet på ”walking-safari” eller at bo på flere lodges? Så lad os gøre din drømme til virkelighed.  

Fra savannes støv til sublime strande ved Det Indiske Ocean

På en rejse til Kenya er safari selvfølgelig uomgængelig. Men hvad der overrasker mange er østkystens betagende strande ud til Det Indiske Ocean. Og særligt Diani Beach, der strækker sig fra Kongo River til Galu Beach er noget helt specielt. De høje palmer indrammer den lange, brede og nærmest uberørte strand med sine kridhvide sandkorn. Livlige koralrev sikrer samtidig også dykkereventyr i verdensklasse, og her er også optimale forhold for kite surfing. En evig klassiker er også kombinationen af safari med Zanzibars paradisstrande og luksusresorts, der kun er en kort flyrejse væk fra Kenya.

Bedste rejsetidspunkt

Safari er aldrig en dårlig ide. Du bør dog vide, at den våde sæson er mellem april og maj. Det betyder, at der kan forekomme regn, men også at landskaberne du kører igennem står helt friskt og grønt. Som nævnt er The Great Migration mellem og juni-november, hvorfor det med sine behagelige temperaturer og nærmest ingen nedbør også er højsæson her.

Drømmer du om Kenya?

Bella Vista by Profil Rejser har et indgående kendskab til Kenya, og på vores rejser får du en unik adgang til landets mest eksklusive lodges, hoteller og resorts samt uforglemmelige oplevelser fra safari til strand. Kontakt os endeligt på telefon eller mail, hvis du drømmer om at opleve Kenyas storslåede landskaber og eventyrlige luksus.

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev