Eksklusive rejser til Amerika

Bella Vista kan præsentere en portefølje af uforglemmelige rejser til Amerika. Drømmer du om eksklusive øhop i Caribien, helikopterture over Grand Canyon, jungleekspeditioner til forhistoriske ruiner i Mexico eller vandreture i Rocky Mountains rå natur så er det her, din rejse skal gå.

I Caribien venter den ultimative livsnydelse og gastronomi på enestående luksushoteller rundt om på de paradisiske tropeøer. På vores rejser til Mexico udforsker du regnskove og Mayaernes imponerende pyramider eller lader tiden gå i stå på verdensklasse hoteller og kridhvide sandstrande. I USA og Canada venter de majestætiske eventyr. Vi tilrettelægger rejsen med de største oplevelser – fra Alaskas betagende landskaber i nord til moderne luksus i Miami og gennem Utahs røde ørkener til Big Surs dramatiske kyster i Californien.

Vores erfarne rejseeksperter sidder klar til at vejlede dig og skræddersy din drømmerejse med hoteller og oplevelser i international særklasse, som oplagt kan kombineres med Bella Vistas luksuskrydstogter til hele Amerika.

Eksklusive rejser til Caribien

Se Eksklusive rejser til Caribien

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev