Mauritius Thaipoosam Cavadee Hindu Hands Sck

Eksklusive rejser til Mauritius

Aktiviteter og afslapning langs Mauritius’ billedskønne kyster

Mauritius er kendt for sine smukke strande, stærke farver i landskabet og en afslappet, indbydende kultur. Vi anbefaler især øen til dig, der gerne vil på aktiv ferie, for her er mulighed for alle former for vandsport, snorkling og dykning ved enestående koralrev, deep sea fishing efter gulfinnet tun og på land smukke og udfordrende golfbaner.

Rejser til Mauritius

Vores favorithoteller på Mauritius

En spændende, multikulturel ø

Men Mauritius er også et spændende og multikulturelt samfund, hvor mange forskellige nationaliteter har fundet et nyt hjem. Især indisk, afrikansk, kreolsk og naturligvis den franske kolonitids kultur har sat sit præg på alt fra Mauritius’ madkultur til stednavne, der klinger både tropisk og fransk. Den farverige lokale kultur nydes bedst på øens markeder, fx det berømte Flacq-marked, i de hyggelige havnebyer langs kysten og i hovedstaden Port Louis’ gader.

Mauritius’ smukke natur

Naturen på Mauritius er øens helt store attraktion. Mauritius er lille, mindre end Fyn, så det lokkende, blå ocean er aldrig langt væk. Inde i landet finder du sukkerørsplantager med okkerrød jord, vulkanen Trou aux Cerfs, og søen Grand-Bassin, som er et pilgrimsmål for hinduer og siges at være i direkte forbindelse med den hellige flod Ganges.

Oplev Mauritius

Mauritius er et oplagt rejsemål for flere generationer, som rejser sammen, og er desuden et yndet rejsemål for bryllupsrejser. Bliver man viet på stranden på Mauritius, er foreningen juridisk gyldig i Danmark.

Bella Vista samarbejder med de bedste hoteller på Mauritius, som ligger smukt ud til kysten og hvis service og indretning opfylder alle dine ønsker.

Skriv eller ring til os, hvis du gerne vil opleve Mauritius’ smukke strande og bedste hoteller.

Maldiverne Como Maalifushi Water Villa

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev