Eksklusive rejser til Arktiske områder

Eksklusive rejser til Arktiske områder

I det nordlige Finland og Sverige samt Færøerne finder du nogle af Nordens allerstørste rejseoplevelser. Selvom vi er nært forbundne med områderne historisk og kulturelt set, så venter dig her en anden verden under sommerens midnatssol og vinterens nordlys. I eksklusive og tilrettelagte rammer vil du få rig mulighed for at opleve imponerende landskaber, storslåede naturoplevelser samt rig kultur og historie.

Kontakt os endelig i dag, hvis du drømmer du om hundeslædeture i Laplands sneklædte landskaber eller unik  gastronomi midt i Færøernes rå natur.

Eksklusive rejser til Lapland

I Lapland venter magiske landskaber og naturoplevelser. Når du besøger Lapland - både i Nordsverige og i det nordlige Finland - kan du opleve midnatssolen om sommeren, og se nordlyset danse om vinteren. 

Se eksklusive rejser til Lapland

 

Eksklusive rejser til Færøerne

Oplev Færøernes fantastiske natur. Vi bringer dig tæt på orange-næbede søpapegøjer, kolossale vandfald, dybe grotter og historiske vikingeudgravninger og kirker. Du kan tilmed opleve nordlys, hvis du rejser på det rigtige tidspunkt på året. 

Se eksklusive rejser til Færøerne

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev