Eksklusive rejser til Arktiske områder

Eksklusive rejser til arktiske områder

De arktiske egne byder på nogle af verdens allerstørste rejseoplevelser. Selvom vi i Danmark føler os nært beslægtet med områderne historisk og kulturelt set, så venter dig her en anden verden under sommerens midnatssol og vinterens nordlys. I eksklusive og tilrettelagte rammer vil du få rig mulighed for at opleve imponerende landskaber, storslåede naturoplevelser samt rig kultur og historie.

Kontakt os i dag på telefon 70 236 236, og lad os indfri dine drømmer om de arktiske egne på første klasse.

Eksklusive rejser til Lapland

I Lapland venter magiske landskaber og naturoplevelser. Når du besøger Lapland - både i Nordsverige og i det nordlige Finland - kan du opleve midnatssolen om sommeren, og se nordlyset danse om vinteren. 

Se eksklusive rejser til Lapland

 

Eksklusive rejser til Færøerne

Oplev Færøernes fantastiske natur. Vi bringer dig tæt på orange-næbbede søpapegøjer, kolossale vandfald, dybe grotter og historiske vikingeudgravninger og kirker. Du kan tilmed opleve nordlys, hvis du rejser på det rigtige tidspunkt på året. 

Se eksklusive rejser til Færøerne

Eksklusive rejser til Grønland

Mød Grønlands majestætiske islandskaber på en rejse for livet. Her venter et arktisk eventyr uden lige, når du krydser de åbne vidder på hundeslæde, ser nordlysets neongrønne skær oplyse polarnatten eller sejler helt tæt på gletsjere og det forunderlige dyreliv under havets overflade. Vi har håndplukket Grønlands mest enestående oplevelser og steder, der altid vil følge dig. 

Se eksklusive rejser til Grønland

Eksklusive rejser til Island

Velkommen til sagaernes land. Fortidens sprudlende vulkaner, jordskælv og erosioner har formet de kontrastfyldte landskaber af poetisk skønhed og enorme kræfter du bliver mødt af på Island.
Fra sprudlende vulkaner til sorte sandstrande. Fra varme kilder og eksplosive gejsere til gletsjere af is. Vi viser dig Islands foranderlige skønhed. Og selvfølgelig de allerbedste resorts og hoteller med eksklusiv spa og Michelin-stjerner...

Se eksklusive rejser til Island

Ekslusive rejser til Norge

Norges episke naturoplevelse i fjelde og fjorde er kun få timer væk fra os. Og undervejs på din rejse venter et væld af uforglemmelige øjeblikke på hav, land og fjorde, uanset hvilken sæson du rejser i. Selvfølgelig kombineret med nordisk gastronomi i særklasse og unikke overnatningssteder.

Se eksklusive rejser til Norge

Grønland Kangerlussuaq Indlandsisen Punkt 660, Snelandskab, Natur

Send en forespørgsel

Skræddersyede rejser er vores speciale – og her har du mulighed for at fortælle os om dine rejseønsker og -planer. Med udgangspunkt i dine ønsker og sans for detaljen designer vi rejser, så de passer til netop dig. Du får rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord: Vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev