Faeroeerne Mand Med Orange Jakke Står Paa Top Af Bjerg Med Flot Udsigt Over Bjerglandskab

Eksklusive rejser til Færøerne

Nyd naturoplevelser i verdensklasse på rejser til Færøerne

Midt i Atlanterhavet rejser 18 øer sig af dybet med rå og knaldgrønne fjeldsider. På rejser til Færøerne venter en rigdom af storslåede naturoplevelser, ældgamle traditioner og en rivende kulinarisk udvikling.

Eksklusive rejser til Færøerne

Ikoniske vandfald og farverige fugle

Du kommer nemt omkring til Færøernes fantastiske naturoplevelser. Vi kan arrangere private sightseeingsture med kyndige guides, hvor du bestemmer, hvad der skal opleves. På turene får du rig lejlighed til at komme tæt på Færøernes dyreliv med får og sæler og det rige fugleliv med flere end 300 arter som strandskader, mallemukker, edderfugle, hjejler og søpapegøjer (lunder), der samles i tusindevis på fuglefjeldene.

Undervejs på din rejse vil du opleve vandfald, grotter og historiske vikingeudgravninger Fra november til februar er der tilmed chance for at opleve det fascinerende nordlys over den færøske nattehimmel.

Vi hjælper også gerne med at arrangere eksklusive helikopterture over Færøernes grønne sletter, ikoniske vandfald og bragende hav.

Adgang til Færøernes største oplevelser

Bella Vista har et indgående kendskab til Færøerne, og hos os får du en unik adgang til landets største naturoplevelser, Nordisk gastronomi og det eksklusive og poetiske Havgrím Seaside Hotel 1948 i Tórshavn. Derudover sørger vi for, at du har en bil til rådighed og dermed friheden til at udforske hele Færøerne på egen hånd.

Ring til 70 236 236 og hør nærmere. Se også Profil Rejsers rejser til Færøerne

Færøerne, Mykines, Fyrtårn, Havet, Bjerge

Send en forespørgsel

Skræddersyede rejser er vores speciale – og her har du mulighed for at fortælle os om dine rejseønsker og -planer. Med udgangspunkt i dine ønsker og sans for detaljen designer vi rejser, så de passer til netop dig. Du får rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord: Vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev