Eksklusive rejser til Færøerne

Naturoplevelser og gastronomi i verdensklasse

Midt i Atlanterhavet omkranser de rå fjeldsider det knaldgrønne Færøerne. På de 18 øer venter en rigdom af storslåede naturoplevelser, ældgamle traditioner og en rivende kulinarisk og kulturel udvikling af fineste karakter.

Ikoniske vandfald og farverige fugle

Iført vandrestøvler er der nem adgang til Færøernes fantastiske naturoplevelser. Vi kan arrangere private sightseeingsture med kyndige guides, hvor du bestemmer, hvad der skal opleves. På turene får du rig lejlighed til at komme helt tæt på Færøernes dyreliv med både sjældne fugle og sæler.

Undervejs på din rejse vil du krydse flokke af får, orange-næbede søpapegøjer, kolossale vandfald, dybe grotter og historiske vikingeudgravninger og kirker. Fra november til februar er der tilmed chance for at opleve det fascinerende nordlys over den færøske nattehimmel.

Vi hjælper også gerne med at arrangere eksklusive helikopterture over Færøernes grønne sletter, ikoniske vandfald og bragende hav.

Adgang til Færøernes største oplevelser

Bella Vista har et indgående kendskab til Færøerne, og hos os får du en unik adgang til landets største naturoplevelser, Nordisk gastronomi og det eksklusive og poetiske Havgrím Seaside Hotel 1948 i Tórshavn. Derudover sørger vi for, at du har en bil til rådighed og dermed friheden til at udforske hele Færøerne på egen hånd.

Eksklusive rejser til Færøerne

Ring til 70 236 236 og hør nærmere. Se også Profil Rejsers rejser til Færøerne

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev