Eksklusive eventyrrejser

Fra det koldeste nord til solkyssede kyster

Det kan synes som om, at eventyret i en moderne verden er langt væk, men hos Bella Vista er det lige om hjørnet. Fra det koldeste nord til den sydligste jungle, fra det rigeste dyreliv til storslåede udsigter. Vi inviterer dig ind i en verden, som stadig er ny, med bjergtagende naturoplevelser, fantastisk dyreliv og hidtil usete horisonter.

Eventyr på første klasse

Et eventyr behøver hverken være ukomfortabelt eller besværligt. Bella Vista planlægger nøje din rejse, så rammerne for de store oplevelser er både behagelige og bekvemme. Selv i verdens fjerneste egne finder vi de hoteller og resorts, hvor din oplevelse som gæst kompromisløst sættes i højsædet.

Eventyr overalt i verden

Der findes ingen fast adresse på eventyrlige rejseoplevelser, og derfor er vi hos Bella Vista altid på udkig efter netop den destination, som rummer den vildskab og spænding, vores hverdagsliv måske har fortrængt. Det gælder både fjerne egne i Asien, Sydamerika eller Afrika, men også tættere på vores breddegrader, fx i Laplands hvide vidder, finder du en verden, som på én gang er velkendt og ny, bestandig og evigt foranderlig.

Eventyrrejser

Uanset om det er midt ude i vildmarken, på den højeste klippetop eller direkte ved (eller på!) vandet, kan du med Bella Vista være sikker på, at dit møde med den store natur foregår i eksklusive, gennemtænkte rammer.
Se vores mest eventyrlige rejser til både nær og fjern herunder, og skriv eller ring til os, hvis du gerne vil afsted.

Eventyrrejser

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev