Opdag den Arabiske halvøs skjulte perle

Med sine mytiske ørkenlandskaber, der bugter sig i det uendelige mod horisonten, enestående og vitale fjorde, hemmelighedsfulde bjerge og historiske byer er Oman en ekstraordinær oplevelse. Det lille, selvstændige sultanrige på den Arabiske Halvøs østlige hjørne er med sin kombination af den intense storby Muscat og sine vilde landskaber oplagt til en rundrejse gennem Jabal Akhdar-bjergene, ørkenens oaser og fjordene. I modsætning til Dubais opulente dekadence er Oman mere ydmyg. Mere nærværende. Men lige så rig på uforglemmelige oplevelser og autentisk luksus.

Rejser til Oman

Vores favorithoteller i Oman

Det fortryllende Muscat

Bliv forført af hovedstaden Muscat, hvor fortidens fortællinger og nutidens virvar af liv flyder sammen i de stemningsfulde gader. For omkring 7000 år siden, var Muscat blot en lille fiskerby, men blev med tiden en del vigtig del af sultan Bin Saifs imperium. I dag er Muscat en af de ældste byer i Mellemøsten. Indånd historien og lad dig overgive til byens væld af velduftende krydderier, strålende guld og juveler, lokale kunsthåndværk og smukke antikviteter. Se også den majestætiske moske Sultan Qaboos Grand Moske, der er omfavnet af guld, træpaneler, hvid marmor og enorme krystallysekroner og betagende håndvævede persiske tæpper.

Uforglemmelige scenerier og eventyr på Musandam- halvøen

På Omans halvø Musandam venter dramatiske landskaber og vilde eventyr. Her mødes de nøgne bjerge med glimtende, smaragdgrønne fjorde og gyldne sandstrande. Nyd det enestående møde mellem bjerge, ørken og vand på hikingture, klatring eller hvad med at flyve over bugten i en araglider eller et microlight-fly? Ønsker du et roligere tempo bør du besøge Dibbaens skjulte landsbyer eller sejle gennem fjordene i katamaraner eller de traditionelle dhow-både, mens din kok tilbereder arabiske specialiteter på strandbredden. I ørkenen venter nætter under nattehimlens funklende stjerner i beduintelte.

Oasens luksus

I Oman finder du en perlerække af sublime hoteller og resorts. Som små oaser inviterer de til at mærke ørkenens og flodernes ro. Den anerkendte hotelkæde Six Senses har eksempelvis hotel i Zighy Bay, hvor du bor i autentiske stenhuse med private direkte ud til strand og med adgang til Omans nok allerbedste wellness og spa. Forvent kun det ypperste af nærværende service, komfort og gastronomi.

Drømmer du om Oman

Bella Vista  har et indgående kendskab til Oman, og på vores rejser får du en unik adgang til landets mest eksklusive hoteller og resorts samt storslåede oplevelser i de mytiske bjerge, fredfyldte fjorde og endeløse ørken Kontakt os endeligt på telefon eller mail, hvis du drømmer om at opleve Omans eventyr og himmelske luksus.

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev