Eksklusive generationsrejser

Store rejseoplevelser for hele familien

At rejse sammen på tværs af generationer er en gave for både store og små. En generationsrejse kan være en fantastisk måde at markere en fælles mærkedag – men også en mulighed for at samle familien i fantastiske omgivelser, hvor der er tid til at nyde hinandens selskab langt væk fra hverdagens travlhed og gøremål.

Jeres ønsker. Jeres rejse.

At tage på en generationsrejse er i sandhed et puslespil. Her er mange parter, med hver deres ønsker, behov og opfattelse af ”den gode ferie”, og det kan være både uoverskueligt og svært at planlægge. Én vil på vandreture i bjergene, én anden vil besøge historiske monumenter, én tredje vil slentre gennem hyggelige gader i charmerende byer og en fjerde vil have ro til at læse en god bog på stranden. Det er her vi rejseeksperter kommer ind i billedet. Vi elsker planlægningen og har erfaringen i at få det hele til at gå op i en højere enhed. Vores forslag og ideer tager altid udgangspunkt i jer. For det er jeres families ønsker og behov, der bliver til jeres drømmerejse.

En hel verden fuld af muligheder

Hvor skal rejsen gå hen og hvor langt væk skal I? Uanset om I ønsker en afslappende ferie i solen, hvor generationerne samles i sandet eller ved poolen, en kulturrejse hvor I sammen udforsker rige historier og lokale traditioner, en opdagelsesrejse mod de nordlige breddegrader eller en rundrejse, hvor I kombinere lidt af det hele. Så kan vi hjælpe jer med både inspiration og planlægning.

Plads og komfort til alle

Når I rejser mange sammen på tværs af generationer, er det essentielt at jeres base er rummelig og med plads og komfort, der imødeser alles behov. De mindste i familien står op sammen med solen, og morfar vil måske gerne sove længe. Der skal være plads til både familieturneringerne i backgammon, de mindstes legetøj, fars golfudstyr og farmors strikketøj. Det sætter krav til valget af resort. Måske I ønsker en villa med to, tre eller fire soveværelser, privat pool og solterrasse og at overlade familiemiddagene til jeres egen private kok. Vi kender stederne med de mest familievenlige villaer. Lad os tale sammen om jeres ønsker.

Aktiviteter for store, små og dem midtimellem

En rejse hvor mange generationer er samlet stiller også krav til aktiviteterne. Der er stor forskel på hvad voksne, børn og teenagere har af forventninger og hvad de hver især ser som de fede oplevelser. Nogle af aktiviteterne skal I måske opleve sammen, hvor andre kun er for nogle af jer. Vælg et sted hvor der er mulighed for at opleve noget i fællesskab, men hvor alle også har mulighed for at vælge aktiviteter til og fra. Vi hjælper jer med at tage højde for hvad alle gerne vil opleve.

Generationsrejser

Herunder ser du nogle af de rejser og destinationer, som vi især anbefaler til generationsrejser. Skriv eller ring til os, hvis de frister.

Generationsrejser

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev