Bella Vista by Profil Rejser Gourmetrejser

Eksklusive gourmetrejser

Velsmag verden over

At rejse for at smage på verden er en vidunderlig oplevelse, og hos Bella Vista kuraterer vi de største smagsoplevelser, der findes: fra de Michelin-stjernede restauranters svimlende innovationsniveau til de helt særlige og autentiske gadekøkkener, den private kok, der kun lejlighedsvist inviterer hjem i køkkenet eller måske det måltid, hvor du bliver inviteret indenfor i en anden kultur. For kulinariske oplevelser er ikke bare et spørgsmål om mad – det handler mest om mennesker.

Gourmetoplevelser verden over

I Bella Vista kan vi inspirere dig til at opleve verdens køkkener på en helt ny måde – fra Sydafrikas vinland til Italiens pittoreske vingårde, fra tropeøerne i Det Indiske Ocean til storslåede krydstogter med gastronomien i centrum. Her finder du helt unikke madoplevelser, der bliver hos dig længe efter sidste bid.

Maden i verden, verden i maden

En madkultur er meget mere end indhold på en tallerken. Verdens mest fascinerende madkulturer har igennem årtusinder sat unikke fingeraftryk på deres hjemstavn. Ser man grundigt efter, kan madens betydning spores i alt fra arkitektur til historie og har gennem tiden været præget af og selv præget landskaberne omkring os, verdenskunsten og selve det at være menneske.

Gourmetrejser

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev