Groenland Evighedsfjorden

Eksklusive rejser til Grønland

Skræddersyede natureventyr i Grønland

Grønland inviterer til store natureventyr både sommer og vinter. Samtidig kan du glæde dig til et spændende møde med den grønlandske kultur. Grønland overrasker samtidig mange med gastronomiske oplevelser og unikke overnatningsmuligheder.

Eksklusive rejser til Grønland

Vinterferie i Grønland

Sæsonen bestemmer meget for indholdet af dine oplevelser. Om vinteren kan du opleve nordlyset danse på himlen i polarnatten. Selve spændingen og håbet om, at nordlyset bryder frem lige nu, er en del af oplevelsen, og det er ren magi, når det så sker. Vinteren er samtidig sæson for at køre i hundeslæde ved Sisimiut, Ilulissat og Kangerlussuaq. Det handler ikke bare om smil på læben og køretur ud i fantastisk natur, men også om at opleve en vigtig del af den grønlandske kultur.

Sommerferie i Grønland

Om sommeren stråler midnatssolen, og det er bedste sæson for hvaler på havet og i fjordene. Du kan spotte 15 arter som pukkelhvaler, finhvaler og vågehvaler. På rejser til Grønland om sommeren kan du se de store gletsjere Russel og Eqi Sermia kælve, og du kan vandre på fjeldet. Den 21. juni er der nationaldag og fest i alle byer og bygder i Grønland. Det er fascinerende og livsbekræftende at deltage. Endelig er sommeren sæson for safari i moskusoksernes tundra ved Kangerlussuaq, hvor du også kan være heldig at se rensdyr, polarræve og sneharer. Hør om unikke udflugter fra vandreture til helikopterture.

Gastronomi, indlandsis og isbjerge

Året rundt kan du tage på udflugter til indlandsisen og nyde isbjergene i den UNESCO-beskyttede Isfjord. Det er altid kæmpe oplevelser, og lyset og farverne er meget forskellige alt efter sæson. Krydser du Isfjorden fra Ilulissat kommer du til den lille bygd Ilimanaq, hvor du kan nyde gastronomi i verdensklasse på restaurant KOKS, der tidligere lå på Færøerne og her opnåede 2 Michelin-stjerner. Du overnatter i en eksklusiv hytte på klipperne med udsigt til isbjerge og hvaler i sæsonen.

 

Ring til 70 236 236 og hør nærmere. Se også Profil Rejsers rejser til Grønland

Grønland Kangerlussuaq Indlandsisen Punkt 660, Snelandskab, Natur

Send en forespørgsel

Skræddersyede rejser er vores speciale – og her har du mulighed for at fortælle os om dine rejseønsker og -planer. Med udgangspunkt i dine ønsker og sans for detaljen designer vi rejser, så de passer til netop dig. Du får rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord: Vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev