Zanzibar Strand Palmer Cabanas Kystlinie Oppefra

Eksklusive rejser til Zanzibar

Paradisstrande og koralrev på The Spice Island

På Zanzibar finder du fantastiske strande og en rig og spændende kulturarv, særligt i hovedstadens gamle bydel Stone Town, hvor afrikansk og arabisk kultur mødes i en fascinerende kulturel smeltedigel. Og overalt på øen vejrer en liflig duft fra de mange krydderiplantager, hvor der dyrkes blandt andet nelliker, kanel og peber.

Eksklusive rejser til Zanzibar

Vores favorithoteller på Zanzibar

Fantastiske oplevelser ved og under vandet

Det Indiske Oceans lokkende, turkisblå bølger er Zanzibars helt store attraktion. Ud for øens smukke strande findes flere smukke koralrev, som kan udforskes med snorkel eller scuba-gear. Vi anbefaler især strandene på Zanzibars østkyst og særligt den berømte Bwejuu-strand, der er kåret til én af verdens bedste.

Også på land venter store naturoplevelser, fx i Jozani Nationalpark, hvor du kan spotte de sjældne røde colobus-aber. Den mindre og mere vilde naboø Pemba Island er også et besøg værd – her er vildere og forholdene lidt mere rustikke, men de uberørte strande og regnskove er hele rejsen værd.

Drømmer du om Zanzibar

Bella Vista By Profil Rejser samarbejder med de bedste hoteller og resorts på Zanzibar, så dit tropiske eventyr bliver både elegant og afslappende. Beliggenheden er nøje udvalgt ved øens bedste strande, og vi har lagt vægt på privatliv og kvalitet ned til mindste detalje.

Tag fat i os, hvis du drømmer om Zanzibars eventyrlige strande og spændende kultur. 

Ring til os på 70 236 236 og hør nærmere. Se også Profil Rejsers rejser til Zanzibar

Maldiverne Como Maalifushi Water Villa

Send en forespørgsel

Skræddersyede rejser er vores speciale – og her har du mulighed for at fortælle os om dine rejseønsker og -planer. Med udgangspunkt i dine ønsker og sans for detaljen designer vi rejser, så de passer til netop dig. Du får rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord: Vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev