Nordlys Lapland

Eksklusive rejser til Lapland

Nordlys og nærkontakt med naturen

I Lapland venter magiske landskaber og naturoplevelser. Om sommeren stråler midnatssolen, og om vinteren er der nærmest garanti for at se nordlyset danse i polarnatten.

Uanset om du krydser polarcirklen med kurs mod Nordsverige eller det nordlige Finland, kommer du i nærkontakt med naturen på en måde, som kun få andre steder i verden kan matche. Bare forestil dig at sove i et hotel hugget ud i is, en komfortabel hytte med glastag ude i vildmarken med udsigt til himlens stjerner og nordlys fra sengen eller at blive forkælet i en spa, der flyder på en elv, hvor du kan bade i et hul i isen! 

Rejser til Lapland

Oplev rejser til Lapland

Bella Vista samarbejder med eksklusive lodges og hoteller, som ligger langt ude i vildmarken, men stadig danner en luksuriøs og gennemtænkt ramme om dit ophold. Herfra er der kun kort afstand til Nordens smukkeste landskaber, men inden døre er der varme og rum til at koble af.

Tag fat i os i dag, hvis du gerne vil opleve Laplands smukkeste landskaber i komfortable og tilbagelænede rammer.

Arktiske eventyr og samernes kultur

Tag på opdagelse i de store vidder i en hundeslæde eller bevæg dig ud på langrendsski eller snesko, eller sæt mere fart på med en snescooter. Og udnyt samtidig chancen for at komme tæt på samernes kultur lige fra livet i de lokale byer over mødet med den smukke samiske joik-musik til besøg ude hos rensdyrhyrderne.

Det ultimative vildmarkseventyr

Oplev det ultimative vildmarkseventyr i Lapland med udgangspunkt i det eksklusive Wilderness Hotel Nangu. Det er et stilfuldt boutique-hotel forbeholdt voksne med en unik beliggenhed direkte ud til Inarisøen. Et 3-4 dages ophold her omfatter fx snescooter, hundeslæde, kanetur og sneskotur i skoven. Klimakset for mange er det magiske nordlys, som bla. opleves fra et lille 2 mands-telt med tag af opvarmet glas, så du har fri udsigt til polarnattens stjerner og nordlys. Teltet står midt på den frosne sø, så du er helt tæt på natur og himmel.

Ring til Birgitte Willumsen på 70 236 236 og få alle detaljer fra én, der har været der selv.

Se også Profil Rejsers rejser til Lapland

solopgang over finsk lapland

Send en forespørgsel

Skræddersyede rejser er vores speciale – og her har du mulighed for at fortælle os om dine rejseønsker og -planer. Med udgangspunkt i dine ønsker og sans for detaljen designer vi rejser, så de passer til netop dig. Du får rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord: Vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev