Eksklusive rejser til Lapland

Nordlys og nærkontakt med naturen

I Lapland venter magiske landskaber og naturoplevelser. Om sommeren stråler midnatssolen, og om vinteren er der nærmest garanti for at se nordlyset danse i polarnatten.

Uanset om du krydser polarcirklen med kurs mod Nordsverige eller det nordlige Finland, kommer du i nærkontakt med naturen på en måde, som kun få andre steder i verden kan matche. Bare forestil dig at sove i et hotel hugget ud i is eller en komfortabel hytte med glastag ude i vildmarken med udsigt til himlens stjerner og nordlys fra sengen! 

Arktiske eventyr og samernes kultur


Tag på opdagelse i de store vidder i en slæde efter rensdyr eller hunde, bevæg dig ud på langrendsski eller snesko, eller sæt mere fart på med en snescooter. Og udnyt samtidig chancen for at komme tæt på samernes kultur lige fra livet i de lokale byer over mødet med den smukke samiske joik-musik til besøg ude hos rensdyrhyrderne.

Oplev rejser til Lapland

Bella Vista samarbejder med elegante lodges og hoteller, som ligger langt ude i vildmarken, men stadig danner en luksuriøs og gennemtænkt ramme om dit ophold. Herfra er der kun kort afstand til Nordens smukkeste landskaber, men inden døre er der varme og rum til at koble af.

Tag fat i os i dag, hvis du gerne vil opleve Nordsveriges smukkeste landskaber i komfortable og tilbagelænede rammer.

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev