Eksklusive togrejser

Når rejsen er destinationen

Nogle gange er selve rejsen en destination i sig selv. Det gælder også togrejser. Her rejser du glamourøst i eksklusive og charmerende rammer og igennem ofte utæmmet natur, smukke pas og langs verdens flotteste kyster. Hele verden står stille, præcis hvor du er – og alligevel bevæges du igennem landskaberne, der skifter som scenerier uden for vinduet.

Historiens vingesus ombord på verdens mest ikoniske tog

Der hersker et særligt historisk vingesus over en togrejse. Om det er Orientekspressen på tværs af Europa, The Royal Scotsman i Skotlands vildmark eller det legendariske Rovos Rail i det sydlige Afrika – disse er togruterne, som verdenskendte forfattere, kunstnere og politikere har rejst på, og disse er landskaberne, som har formet deres og dermed også vores verdenssyn og perspektiver.

På sporet af udsøgt gastronomi

På togrejser kan du nyde klassisk luksus fra personlig service til gastronomi i topklasse. I restauranterne dækkes op med krystalglas og sølvbestik. Lyset fra de fine lamper skinner i paneler af mahogni, og udenfor glider de smukkeste landskaber forbi. Hvert tog har selvfølgelig sin egen sjæl, men den gode mad har de til fælles.

Togrejse og storbyferie

Flere af verdens smukkeste togruter har starter og slutter i historiske storbyer, og det er oplagt af strække togrejsen med et par dages ophold her. Nogle togrejser er endda så smukke, at hver en kilometer må nydes i dagslys, og derfor overnatter du ikke på farten, men på luksushoteller langs ruten.

Bella Vista har udvalgt de bedste og mest betagende togrejser i verden – som giver dig storslåede naturoplevelser i behagelige, luksuriøse rammer, mens du rejser. Læs mere om dem herunder, og tag fat i os, hvis du gerne vil afsted.

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev