Eksklusive togrejser

Når rejsen er destinationen

Nogle gange er selve rejsen en destination i sig selv. Det gælder også togrejser. Her rejser du glamourøst i eksklusive og charmerende rammer og igennem ofte utæmmet natur, smukke pas og langs verdens flotteste kyster. Hele verden står stille, præcis hvor du er – og alligevel bevæges du igennem landskaberne, der skifter som scenerier uden for vinduet.

Læs mere om Bella Vistas eksklusive togrejser herunder, og tag endelig fat i os, hvis du gerne vil afsted.

Historiens vingesus ombord på verdens mest ikoniske tog

Der hersker et særligt historisk vingesus over en togrejse. Om det er med Venice Simplon Orient Express på tværs af Europa, The Royal Scotsman gennem den skotske højmark, Rocky Mountaineers karakteristiske toge i Canadas nationalparker eller det legendariske Rovos Rail i det sydlige Afrika – så er disse togruterne, som verdenskendte forfattere, kunstnere og politikere har rejst på, og som har formet deres og dermed også vores verdenssyn og perspektiver.

På sporet af udsøgt gastronomi

På togrejser kan du nyde klassisk luksus fra personlig service til gastronomi i topklasse. I restauranterne dækkes op med krystalglas og sølvbestik. Lyset fra de fine lamper skinner i paneler af mahogni, og udenfor glider de smukkeste landskaber forbi. Hvert tog har selvfølgelig sin egen sjæl, men den gode mad har de til fælles.

Togrejse og storbyferie

Flere af verdens smukkeste togruter begynder og slutter i historiske storbyer, og det er oplagt af strække togrejsen med et par dages ophold her. Nogle togrejser er endda så smukke, at hver en kilometer må nydes i dagslys, og derfor overnatter du ikke på farten, men på luksushoteller langs ruten.

Tre uforglemmelige togrejser

Bella Vista håndplukker udelukkende de bedste togrejser i verden – som giver dig storslåede naturoplevelser i behagelige, luksuriøse rammer. 

Oplev fortidens glamourøse togrejser med Belmond

Hengiv dig til Belmonds helt særlige historiske univers og en verden af elegant luksus og sceniske landskaber på deres ikoniske togrejser. Se det skotske højlands variation af skyhøje tinder, dybe dale, spejlblanke søer og storslåede slotte med The Royal Scotsman eller tag med den legendariske Venice Simplon Orient Express på en romantisk togrejse fra Venedig til London.

Gennem det majestætiske Canada med Rocky Mountaineer

Rocky Mountaineer tager dig gennem det vestlige Canadas vilde og bjergrige natur på eksklusiv vis. Helt unikt for Rocky Mountaineer-togene er deres enorme vinduespartier, som gør, at du kan se himlen, landskaberne og bjergene udfolde sig i deres majestætiske helhed. De forskellige ruter på 2-9 dage tager dig gennem fem nationalparker, som tilsammen udgør en del af UNESCO’s verdensarv, og som ikke kan nås på andre måder end med tog. For at du oplever mest muligt af de betagende landskaber, kører togene kun i dagslys, og du overnatter på udvalgte hoteller. Ombord nyder du de prisvindende kokke Jean Pierre Guerin og Frédéric Coutons fænomenale gastronomi og et udvalg af Canadas største specialiteter.

Se Sydafrikas skønhed med Rovos Rail

Med Rovos Rail præsenteres det storslåede Sydafrika på ture med smukke vintagelokomotiver. Selskabet byder på flere ruter af 3-15 dages varighed, som tager dig igennem Sydafrikas sceniske bjergkæder, åbne savanner, frodige vinmarker og historiske seværdigheder. Undervejs vil der – afhængigt af den valgte rute – være indlagt store naturoplevelser på safari og eventyrlige udflugter samt muligheden for et spil golf! Rovos Rail er anerkendt for deres koloniale atmosfære og graciøse service, og fra din luksuriøse kupé bjergtages du af Sydafrikas dramatiske landskaber. Om aftenen iklæder du dig dit bedste tøj og nyder en formidabel middag med et udvalg af Sydafrikas fineste vine. 

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev