Eksklusive kulturrejser

Kunst, kultur og historie i hele verden

Hos Bella Vista skaber vi rejser til nye indsigter og mod indtryk, der perspektiverer. Rejser, som kombinerer besøg i verdens historiske centre med kulturelle indsigter og oplevelser og det imponerende med det charmerende.

Kulturens vugge(r)

I især det sydlige Europa finder du arnestederne for vores moderne forståelse af verden og af os selv. Grækenlands antikke ruiner minder os ikke blot om fortidens hændelser, men om selve demokratiets tilblivelse og de tankeretninger, som den dag i dag præger vores måde at leve og forstå vores liv på. Italiens overflod af kunstværker, arkitektur og skønhed præsenterer os for det ypperste, menneskeheden har kunnet præstere – og kæler for vores øjne og ånd.

De skønne kunster

Billedkunst, opera, ballet og arkitektur er for nogen en unødvendig luksus. Ikke for Bella Vista! Vi tror fuldt og fast på, at de skønne kunster beriger vores liv med indsigter og erkendelser, som rører ved selv de mest grundlæggende aspekter af vores eksistens. Fordybelsen i kunsten er en absolut værdig beskæftigelse, der belønner med begejstrende oplevelser.

Kulturrejser

Europas historiske storbyer som Rom, Milano, Wien og Paris er oplagte steder at nyde og hylde de skønne kunster. Vi planlægger nøje din næste storby- eller kulturferie med særligt øje for præcis de oplevelser, som du ønsker – hvad end det er symfoniorkestrenes koncerter, museernes særudstillinger eller noget helt tredje.

Kulturrejser

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev