Eksklusive well-being-rejser

Rejser med fokus på det hele menneske

Bella Vista har udvalgt særlige rejser til dig, der ønsker at investere i dit helbred og i din følelse af velvære og energi. Det er rejser til de helt unikke steder på kloden, som er eksperter i at tage sig af det hele menneske.

En rejse tilbage til dig selv

Flere og flere efterspørger en rejse, som er mere og andet end afslapning og som rummer nye perspektiver på et kropsligt, åndeligt eller mentalt plan. Det kan vi godt forstå – for netop rejsen som grundlæggende aktivitet rummer et særligt og dragende potentiale for at forandre os selv og vores syn på verden.

En rejse med fokus på dig

Det kan være en yogarejse med privat yogi og et dedikeret forløb skræddersyet til dine behov, eller en meditationsrejse, hvor naturen omkring dig smelter sammen med og illuminerer dit indre liv. En rejse efter et sygdomsforløb eller en særligt presset periode, der genoplader batterierne og skaber balance i dit liv. Eller simpelthen en rejse med fokus på dig og ingen andre – fordi du er det vigtigste menneske i dit eget liv.

Hvad end dine ønsker til en velgørende rejse er – kan Bella Vista sammensætte præcis den rejse, der passer til dine behov.

Well-being-rejser

Herunder har vi udvalgt en række rejser med særligt fokus på det hele menneske og på vedvarende well-being. Læs om dem herunder, og skriv eller ring til os, hvis du gerne vil afsted.

Well-being-rejser

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev