Grækenland Mykonos Restaurant Ved Havn Rettet

Rejser til Mykonos

Ferie på den eksklusive perle i Det Græske Øhav

Lige siden 1960’erne har Mykonos været Grækenlands eksklusive ø med skønne boutique-hoteller, gode restauranter og også shopping, der især i Mykonos by hæver sig markant over andre øers souvenirudvalg, så du også kan finde eksklusive mærkevarer. Det er derfor på Mykonos, du skal holde din ferie i Grækenland, hvis du vil forkæle dig selv og nyde en bid af det gode liv.

Udforsk Mykonos i egen bil

Mykonos er på størrelse med Ærø, så du kommer hurtigt omkring. Den bedste måde er i egen bil, så du kan stoppe, når du har lyst, og udforske det, der interesserer dig. Mykonos har nogle af Grækenlands fineste strande og hyggelige byer både ved kysten og inde på øen, hvor du også finder gamle klostre som Panagia Tourliani. Sæt også tid af til Mykonos by med de gamle vindmøller, Alefkandra-kvarteret ud til vandet og den ikoniske kirke Panagia Paraportiani.

Sejlture fra Mykonos

Du er i Det Græske Øhav, så selvfølgelig inviterer Mykonos også til dejlige sejlture langs kysten og til andre øer. Stå ud om morgenen mod f.eks. øen Rinia med fantastiske strande og Delos med de antikke templer. Det var på Delos, at Apollon og Artemis blev født ifølge mytologien. Nyd også smukke sejlture i solnedgangen, hvis romantikken skal blomstre endnu mere.

Skræddersyede rejser til Mykonos

Vi skræddersyr eksklusive rejser til Mykonos i Grækenland ud fra dine drømme. Tal med din rejserådgiver om dine ønsker.

Rejser til Mykonos

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev