Grækenland Peleponnes Udsigt Over Bugter Med Strande 2

Rejser til Peleponnes

Ferie i det autentiske Grækenland

Peleponnes er den sydligste del af det græske fastland. Oprindeligt en halvø, men efter anlægget af Korinthkanalen i 1893 er Peleponnes i virkeligheden en ø forbundet med fastlandet af en bro over kanalen og af Rio-Antirrio-broen i nord.

Arkæologiske levn på Peleponnes i Grækenland

Den store halvø Peleponnes har et bjergrigt indre, og stemningen er meget autentisk græsk. Blandt de mange levn fra oldtiden er byzantinske borge og udgravninger fra antikkens Grækenland bl.a. i Mistra, Korinth og Sparta. I oldtidsbyen Mykene, der blev grundlagt omkring 1350 f.Kr., kan du opleve amfiteatret og den imponerende Løveport. På Peleponnes finder du også Olympia, hvor de første Olympiske Lege fandt sted til ære for de græske guder. Det er stadig her, den olympiske ild tændes.

Strande og små havnebyer

Kysten på Peleponnes veksler mellem rå klipper, fine strande i beskyttede bugter og hyggelige havnebyer, hvor du kan nyde livet på cafeer og restauranter og sejle på udflugter i Det Græske Øhav f.eks. fra Porto Heli til Hydra og Spetses. På Peleponnes finder du også Grækenlands gamle hovedstad, Nafplio, hvor du kan slentre langs havnepromenaden og udforske de charmerende gader, hvor byhusene står i mange farver med smukke balkoner og fine smedejernsarbejder.

Skræddersyede rejser til Peleponnes

I Bella Vista skræddersyer vi din eksklusive rejser til Peleponnes i Grækenland. Tal med din rejserådgiver om dine ønsker og glæd dig til en ferie i særklasse.  

Rejser til Peleponnes

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev