Italien Amalfi Billede Af Kystlinjen

Rejser til Amalfikysten

Hvorfor skal du opleve Amalfikysten?

Amalfikysten forener det simple med det sofistikerede med en ubesværet elegance, som kun kan findes i Italien. Selvom den velrenommerede syditalienske kyststrækning kun er ca. 50 kilometer lang findes her en idyllisk skønhed som få andre steder. De farverige byer ligger som perler på en snor højt oppe af de dramatiske klipper, mens citronmarker og olivenlunde klemmer sig ind i mellem byerne.

Med sine klassiske luksushoteller, sceniske landskaber og charmerende kystbyer byder Amalfikysten virkelig på la dolce vita.

Billedskønne byer

Amalfikysten strækker sig fra Punta Campanella til Salerno med et væld af charmende små havnebyer undervejs. Men særligt byerne Positano, Amalfi og Ravello står ud for deres betagende skønhed. Se de smukke farverige huse i Positano samt duomoen og Chiostro del Paradiso fra det 13. århundrede i Amalfi.  Husk også at nyde den livlige atmosfære med en cappuccino eller negroni på en af byernes barer og cafeer. Et af Amalfikystens absolut mest dragende og fantastiske hoteller er Belmond Caruso i Ravello, som stammer tilbage fra det 11.århundrede, og i dag byder på en luksuriøs og sjælfuld oplevelse med udsigt til Det Tyrrhenske Hav.

Se Amalfikysten fra båd

Om sommeren kan de små, snørklede kystveje op og ned af bjergene være svært fremkommelige med bil. Derfor er det oplagt at bevæge sig langs den smukke kyst med båd. Fra havet venter også en fantastisk udsigt ind mod kystens dramatiske landskaber og smukke byer. Vi anbefaler især en sejltur i den såkaldte ”golden hour” kort før solnedgang, hvor lyset er særligt smukt på himlen eller et visit til den ikoniske ø Capri.

Skræddersyede rejser til Amalfikysten

I Bella Vista kan vi skræddersy din drømmerejse til Italiens Amalfikyst. Tal med din rejserådgiver om dine ønsker, og glæd dig til en ferie i særklasse.  

Relaterede rejser

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev