Italien Toscana By Udsigt Marker

Rejser til Toscana

Eksklusiv ferie i Toscana med historie, gastronomi og natur

En rejse til Toscana er en rejse til et vidunderligt klima, billedskønne landskaber og masser af historie. Læg hertil dejlige vine og et smagfuldt køkken, så har du ingredienserne til en ferie ud over det sædvanlige.

Toscanas maleriske natur

Selv om Toscana måske ikke fylder så meget på et kort over Italien, så er regionen alligevel halvt så stor som Danmark, så her er nok attraktioner og seværdigheder at opleve til mange rejser. Lad øjet glide ud over den smukke natur. Landskaberne bølger med vinmarker og olivenlunde. Hist og pist fanger øjet små landsbyer, skulpturelle cypresser, bjerge, vingårde og slotte. Tilsammen danner det hele den type scenerier, der er klassiske malerier værdige. Her er bare guddommeligt smukt.

Toscanas historiske byer

Få steder i verden kan prale af så charmerende byer fyldt med historie og skønhed, som Toscana kan. Tag bare de store attraktioner som Pisa med tårnet og Firenze med Ponte Vecchio. Nyd også den mageløse plads Il Campo i Sienna og de 13 udkigstårne, der rejser sig mod himlen i San Gimignano. Smukkest af alle byer i Toscana er måske renæssancebyen Lucca med den ovale plads Pizza Anfiteatro tæt på Appeniner-bjergene. Her er så stemningsfuldt, når solen lyser ned fra en blå himmel mod de fine gule huse med grønne skodder. Cortone, Montepulciano og Volterra er andre perler. Giv dig god tid til at gå på opdagelse og til at nyde fantastiske udsigter fra mange af dem.

Skræddersyede rejser til Toscana

I Bella Vista kan vi skræddersy eksklusive rejser til Toscana i Italien. Vi håndplukker f.eks. historiske vingårdene, slotte og herskabshjem, der i dag danner rammen om unikke og sansemættede oplevelser med fokus på gastronomi og velvære. Tal med din rejserådgiver om dine ønsker og glæd dig til en rejse i særklasse.  

Relaterede rejser

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev