Portugal Algarve Region Praia Da Rocha I Portimao

Rejser til Algave

Eksklusiv ferie på Portugals sydkyst

En rejse til Algarvekysten er en rejse til mildt og solrigt klima, spektakulære strande og charmerende byer.

Hvad skal du opleve på Algarvekysten?

Portugals Algarvekyst strækker sig fra den spanske grænse i øst til de rå og lodrette klipper ved Cabo de São Vicente, som afslutter Europa mod sydvest. Overalt langs kysten er smukke, gyldne strande, der ofte ligger neden for høje klipper beklædt med pinjetræer. Inde i land rejser højdedrag og bjerge sig med nye naturscenerier og hyggelige bjergbyer som Silves med den mauriske fæstning. Hvis du har bil, er der med andre ord masser at udforske. Spiller du golf, har du fantastiske muligheder på Algarvekysten.

Algarves charmerende byer

Algarves byer er fyldt stemning og historie. Henrik Søfareren havde sin navigationsskole i Sagres, og Faro er skøn at slentre rundt i. Nyd den gamle bydel, Cidade Velha, og se klostret Nossa Senhora da Assuncao, der er integreret med bymuseet. Ved marinaen finder du parken Jardim Manuel Bivar omkranset af den smukkeste arkitektur fra kolonitiden. Endnu et udflugtsmål er Lagos, hvor de typiske hvide huse med røde tegltage står side om side med historiske bygninger med farverige facader og fornemme udsmykninger. Besøg også mindre fiskerlejer som Salema og Tavira. Om du vil besøge Albufeira, er op til dig. Vær forberedt på mange turister.  

Skræddersyede rejser til Algarve

I Bella Vista kan vi skræddersy eksklusive rejser til Algarvekysten i Portugal. Tal med din rejserådgiver om dine ønsker og glæd dig til en rejse i særklasse.  

Rejser til Algarve

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev