De Kanariske Øer, Tenerife, Landskab Kyst

Rejser til Tenerife

Ferie på den dramatiske vulkanø Tenerife

Ud for den Nordafrikanske kyst ligger den spanske vulkanø Tenerife, som er den største af De Kanariske Øer. Tenerife er dybt præget af sine barske, golde og bjergrige landskaber og vulkanske aktivitet, som har formet øens natur og historie gennem århundreder. Med sit varme klima, skønne strande og dramatiske scenerier er Tenerife en evigt dragende destination.

Majestætiske landskaber og eventyr til havs

På spektakulær vis rejser Tenerife sig i Atlanterhavet, og byder på alt fra golde lavaklipper til dybe, frodige skove og betagende kyster. Det er oplagt at vandre i Teide Nationalparkens sci-fi agtige landskaber, hvor den aktive vulkan Teide toner majestætisk frem. Se også Llano de Ucancas månelandskaber og den bedårende bjerglandsby Masca. Ud for Tenerifes kyster findes et enestående dyreliv. Her lever og migrerer et væld af hvalarter og delfiner, som du kan opleve på nærmeste hold på en uforglemmelig havsafari.

Historiske byer

San Cristobal de La Laguna er Tenerifes ældste by, og et must hvis du ønsker at forstå Tenerifes historie. Byen er en del af UNESCOS’ verdensarv og fuld af spændende og smukke historiske seværdigheder. Puerto de la Cruz ud til Atlanterhavet er måske Tenerifes mest charmerende by med sin kanariske bygninger og skønne strande. Se også kystbyen Garachico fra det 15. århundrede, som trods på af sin historiske skæbne med dræbende pestudbrud, store brænde og Montana Negros altødelæggende vulkanudbrud i 1706 har formået at bevaret sit autentiske udtryk og liv.

Skræddersyede rejser til Tenerife

Vi skræddersyer din rejse til Tenerife i Spanien på dine præmisser og drømme. Kontakt os endeligt i dag, og tag første skridt mod Tenerifes skønne strande og dramatiske landskaber.

Rejser til Tenerife

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev